Hírek

EGLO SHOP in SHOP Gödöllő
2020.02.06 15:56

EGLO SHOP in SHOP

Örömmel jelentjük be, hogy 2020-tól a Duóvill Kft. már nem csak hivatalos EGLO lámpa forgalmazó, hanem csatlakozott az EGLO SHOP in SHOP hálózatához is. Mit is jelent ez?

Az EGLO SHOP in SHOP (üzlet az üzletben) hálózat - a világméretű EGLO konszernen belül egyedül Magyarországon - azzal a céllal jött létre, hogy vásárlóiknak egész Magyarország területén lakhelyükhöz elérhető közelségben egy "mini" EGLO bemutatótermet biztosítsanak.

Tudjuk, hogy a lámpa olyan termék, melyet élőben kell látni ahhoz, hogy eldönthessük, szeretnénk-e megvásárolni. Üzletünk bemutatóterme hűen tükrözi az EGLO márka választékát: a kedvelt, keresett termékek nagy része megtalálható a bemutató falakon ízlésesen, áttekinthetően felszerelve. A lámpákat üzem közben is megtekintheti, be vannak kötve, így látható, hogy milyen fényt adnak. 

Azok a cégek válhatnak EGLO SHOP in SHOP partnerré, akik hosszú, megbízható EGLO kapcsolattal rendelkeznek, a kezdetektől ismerik, árulják lámpáikat, ez biztosítékot jelent Önnek szakértelmünket illetően. Folyamatosan követjük a megújuló lámpapiaci trendeket, EGLO kínálatunkat évről évre megújítjuk üzletükben.

Térjen be gödöllői EGLO SHOP in SHOP üzletünkbe, és tekintse meg élőben a lámpáinkat! 

Elérhetőségünk:

DuóVill Lámpa Szalon
2100 Gödöllő, Hunyadi J. u. 20.
Tel.: +36-28/545 500

Nyitvatartásunk:

H-P: 8:00-17:00
Szo: 8:00-12:00

Eglo Frania mennyezeti lámpák
2019.03.25 11:13

EGLO FRANIA: a tökéletes mennyezeti lámpa

Az EGLO FRANIA LED mennyezeti lámpák egyik legnagyobb előnye az, hogy egy olyan lámpacsalád, amellyel egy lakás vagy egy ház teljes világítását megoldhatjuk. De ez csak egy előny, nem csak ezért jó választás, és Ön sem csak ezért fogja szeretni. Elmondunk 5+5 érvet az EGLO FRANIA mellett.

EGLO FRANIA: a lenyűgöző egyszerűség

Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, hiszen az EGLO FRANIA egy klasszikus vonalvezetésű, letisztult megjelenésű lámpa. Nem követeli meg a figyelmet, nem hivalkodó, bármilyen enteriőrben, környezetbe beleillik. Klasszikus, letisztult stílusának köszönhetően nem kell aggódnia azon, hogy kimegy a divatból.

EGLO FRANIA: 4 féle méret a tökéletes fényerőért

Azért terveztünk 4 féle méretet az EGLO FRANIA LED mennyezeti lámpánkból, hogy minden helyiségben megfelelő fényerőt adjon akár már egyetlen lámpa is. A legkisebb (22 centiméteres) elegendő fényt ad egy 3-4 négyzetméteres helyiségben: egy kamra vagy egy mellékhelyiség megvilágítására alkalmas, de használhatjuk közlekedő, folyosó fali megvilágításaként is. A 28 centis nagyjából 6 négyzetméteres, a 33 centis akár 6-8 négyzetméteres helyiséget is megvilágíthat. A legnagyobb, 43 centis EGLO FRANIA 12-15 négyzetméterre elegendő fényt ad, ennél nagyobb helyiségben érdemes több Franiát elhelyezni a mennyezeten. 

EGLO FRANIA: a forma szabadsága

Vannak terek, amikhez a négyszögletes lámpatest passzol, és vannak enteriőrök, melyekhez az ívelt, kerek formák illenek. Az EGLO FRANIA ebben sem ismer kompromisszumot, hiszen választhatja kerek vagy négyszögletes formában is. 

EGLO FRANIA: egyszerűség vagy csillogás 

Van, aki szereti a csillogást, más inkább az egyszerűbb, melegfehér fényt kedveli, és azt a búrát, amelyik a legkevésbé sem hivalkodó. Az EGLO FRANIA mennyezeti lámpákat éppen ezért kétféle búrával álmodták meg: az opálos meghitt, nyugodt és egyszerű, ellentétben a kristály hatásúval, melynek csillogása beragyogja otthonát. 

EGLO FRANIA: házon belül és házon kívül

Kevés olyan lámpa van, amit nem kell félteni a környezeti hatásoktól: az EGLO FRANIA ilyen. Az alapverzióját beltérre ajánljuk, de létezik belőle IP44-es változat is, mely a fröccsenő víz ellen védett, ezért kitűnő választás fürdőszobába, kültéri folyosókra, teraszokra is, így valóban az egész lakását, házát berendezheti egyetlen, stílusos lámpacsaláddal. 

+5 érv az EGLO FRANIA mellett

Valaki azt mondta a EGLO FRANIA mennyezeti lámpáról, hogy az nem más, mint a modernkori UFO lámpa. A lámpa, amelyik azért tetszik mindenkinek, mert letisztult, és időtálló stílusú.

  • 5 év garanciát adunk rá! (kivéve a 22 cm-es lámpákra, melyekre 2 év a jótállás)
  • Alacsony a fogyasztása a LED technológiának köszönhetően.
  • Szép, egyenletes, homogén fényt ad.
  • Kitűnő a fényereje.
  • És ami talán az egyik legvonzóbb tulajdonsága: az ára! 

Élőben is megtekintené?

Látogasson el gödöllői Szaküzletünkbe, nézze meg élőben, hogyan világít, és képzelje el otthonában!  Az EGLO FRANIA LED mennyezeti lámpák mindegyikét megvásárolhatja itt a webáruházunkban, vagy az alábbi címen:

DuóVill Lámpa Szalon & Villamossági Szaküzlet
2100 Gödöllő, Hunyadi János u. 20.

Ha máris kedvet kapott ahhoz, hogy megvásárolja, kattintson az alábbi linkre, és rendelje meg webáruházunkban, melyet kérhet házhoz szállítással otthonába, vagy átveheti ingyenesen a fenti címünkön!

MEGNÉZEM AZ EGLO FRANIA LÁMPÁKAT 

Kövesse Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat talál: https://www.facebook.com/duovillkft/

Tetszett a cikk? Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesüljön újonnan megjelenő írásainkról, híreinkről, akcióinkról!