A tavasz beköszöntével a melléképületekből, pincékből, garázsokból nem csak a kertápoláshoz szükséges szerszámok kerülnek elő, hanem a télire bevackolt egerek és patkányok jelenlétének egyértelmű bizonyítékai is.

A zárt terek nyújtotta biztonságnak és az elegendő élelemnek hála ezek az állatok nem fogják önként elhagyni újdonsült élőhelyeiket. Azonnali költözésre sarkallhatja viszont őket a SILVERLINE elektromos egér- és patkányriasztó IN 25308, mely ultrahang és elektromágneses impulzus kombinációjával, méreg nélkül biztosítja a gyors és hatékony kilakoltatást. A termék természetesen gyerekekre, háziállatokra, madarakra és halakra teljesen ártalmatlan.

Este a kertből visszavonulva, a kerti munkától kellemesen megfáradva a hálószobában hajtanánk álomra fejünket, ám míg a réten kellemes a rovarzümmögés, a négy fal között inkább csak fejfájásra adhat okot. A SILVERLINE elektromos szúnyogriasztó IN 25370 a környezetünk szennyezése nélkül pusztítja el, míg a SILVERLINE új, ajtóra és ablakra szerelhető szúnyoghálói IN 22450 hatékonyan tartják távol a repülő rovarokat.

Kerülje el a rovar- és rágcsálók okozta kellemetlenségeket!

Az SILVERLINE IN 22452-es termék kifejezetten azoknak ajánlható, akik szenvednek a pollenallergiától, hiszen az új fejlesztésnek köszönhetően beépített mikromembránnal távol tarthatók a pollenek is.

A Somogyi Elektronic Kft. kínálatában számos egyéb rovar és rágcsáló nyújtotta problémára találhat megoldást. A saját márkás HOME VKS 04 napelemes vakondriasztó karó üzemeltetése gazdaságos, és a beépített LED világítás segítségével a kert dísze is lehet. Nagyobb területen érdemes a SILVERLINE IN 25131 vakondriasztót bevetni, hiszen ez akár 1250 m²-en képes kifejteni hatását.

                                                      

A HOME IKM 150 elektromos rovarcsapda akár 150 m² alapterületen gondoskodik a nyugodt, rovarmentes életről a szobában, fedett teraszon vagy erkélyen egyaránt. Kisebb helyiségekben jó szolgálatot tehet a HOME IK 230, maximum 20 m²-en, utóbbi maximum 30 m²-en képes a rovarokat csapdába ejteni. Mindezeken túl találhat kínálatunkban elemes nyest-, és macskariasztót, többféle egér- és patkánycsapdát, molylepke, ezüstös pikkelyke és ágyi poloska csapdát, valamint légy- és darázscsapdát is.

 

Látogasson el gödöllői szaküzletünkbe, vagy válogasson webshopunkból a https://duovill.com/Rovarriaszto-ragcsaloriaszto linken, hogy megtalálhassa az Ön számára tökéletes megoldást!